wall-street-cloture-en-baisse

Wall Street s'ensorra després de tancar amb signe mixt aquest dijous. Les grans borses nord-americanes s'apunten a les caigudes durant l'última sessió de la setmana davant l'expectativa d'un nou paquet d'estímuls que segueix sense confirmar-se. Els dies passen, i prestacions com l'ajuda a la desocupació caduquen aviat al país.

  • 39.786,42
  • -

D'una banda, Mitch McConnell, el líder de la majoria del Senat, segueix enrocat en negar-se a donar suport a un paquet de 908.000 milions de dòlars, segons informa NBC News.

De l'altra, Nancy Pelosi, presidenta de la Cambra de Representants, assegura que les negociacions "estan progressant molt". Els inversors ja no saben quina versió creure. "Els últims titulars que ens arriben són una mica més optimistes que els de fa uns dies, però segueix sense haver-hi senyals que hagi d'haver-hi acord", reconeixen els experts de Vital Knowledge.

La Cambra de Representants ha aprovat una pròrroga de les ajudes fins al 18 de desembre per 'comprar' més temps fins a arribar a un acord.

En matèria sanitària, l'FDA ha donat la seva llum verda aquest dijous a la vacuna de Pfizer i el seu soci alemany, BioNTech. En l'àmbit empresarial, Disney és notícia després d'anunciar que Disney+ ha arribat als 86,8 milions d'subscriptors, i espera tenir entre 230 i 260 milions per 2024. Els seus títols es disparen un 7%.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'IBEX 35 cau amb ganes davant la perspectiva d'un Brexit sense acord. Finalment, a Àsia les borses han tancat mixtes després de la jornada de transició a Wall Street d'aquest dijous.

Noticias relacionadas

contador