wall-street-ouvre-en-hausse 20200821111638

Wall Street s'enganxa al verd per segona sessió consecutiva. Les principals borses dels EUA van aconseguir tancar aquest dimarts amb pujades després de tres setmanes en vermell. L'S&P cotitza a més amb la seva primera jornada en positiu de les cinc últimes i el Dow es veu impulsat per Nike, que es dispara un 13% després de batre expectatives amb els seus resultats.

  • 38.085,80
  • -

La fabricant estatunidenca de roba esportiva acaba d'anunciar que les seves vendes online han pujat un 80% interanual l'últim trimestre gràcies a la pandèmia.

Seguint en matèria empresarial, Tesla allarga la seva correcció amb més caigudes del 5% després d'un Battery Day que ha deixat freds a analistes i inversors. El titular més destacat que ha deixat Elon Musk és aquest cotxe elèctric de 25.000 dòlars que s'han proposat fabricar.

Johnson & Johnson és també notícia gràcies a la seva filial belga, Janssen. La farmacèutica iniciarà l'assaig de la seva vacuna d'una sola dosi en 60.000 voluntaris que aspira a revolucionar la seva administració i distribució.

En el front polític, Jerome Powell, president de la Fed, ha demanat aquest dimarts que el Govern dels EUA injecti una nova ronda d'estímuls a la primera economia del món. Des de la Reserva Federal se senten sols mentre republicans i demòcrates allarguen durant mesos la seva negociació sobre un altre paquet de mesures.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex rebota amb ganes i frega ja els 6.800 punts entre BBVA i les turístiques. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat en verd liderades per Austràlia, que ha avançat un sòlid 2%.

Noticias relacionadas

contador