ep wall street bolsa de valores
TWITTER - Archivo

Wall Street obre la sessió del dijous amb caigudes del 0,3%, tant del Dow Jones com de l'S&P 500, després de les preocupants peticions setmanals de desocupació als EUA. Els inversors estan també pendents del nou estira i arronsa entre la Xina i els EUA amb els seus consolats pel mig.

  • 38.085,80
  • -

Tot ha començat a Houston. els EUA ha ordenat el tancament del consolat xinès a la ciutat, revifant el conflicte entre tots dos països.

Washington ha al·legat que es tracta d'una mesura necessària per protegir la propietat intel·lectual i privacitat dels seus ciutadans. La resposta xinesa no s'ha fet esperar i, segons informa el South China Morning Post aquest dijous, el colós asiàtic tancarà al seu torn el consolat estatunidenc de Chengdu.

Els analistes de CMC Markets apunten que, si aquesta informació fos veraç, es tractaria d'una resposta "força moderada". Altres experts apunten que, si la Xina volgués anar de debò, ordenaria el tancament del consolat d'Hong Kong.

Dins del front empresarial, Tesla puja després de tornar a sorprendre amb els seus resultats trimestrals. El fabricant d'automòbils de Silicon Valley ja havia informat tres trimestres consecutius de guanys. Aquest quart benefici consecutiu la deixa a les portes de l'S&P 500. L'altra cara de la moneda és American Airlines, que ha perdut 4.308 milions dòlars fins a juny per la pandèmia.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex s'aferra al verd amb Cellnex i Bankinter com els millors valors. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat amb signe mixt mirant de reüll el ressorgiment de la guerra comercial.

Noticias relacionadas

contador