ep imagen de un modelo de tesla
COCHES.NET - Archivo

Els d'Elon Musk han passat pel confessionari aquest dimecres després del tancament del mercat estatunidenc. Tesla ha declarat uns ingressos de 6.040 milions de dòlars, una xifra ni més ni menys que un 12% per sobre de les estimacions dels analistes, que parlaven de 5.000 milions de dòlars.

  • 181,19$
  • 0,66%

El mercat no ha dubtat a continuar celebrant els números de Tesla, que està registrant pujades superiors al 5% en la preobertura de Wall Street, que recull les operacions fora d'hora.

Unes pujades a les quals Tesla ja està més que acostumada, sobretot si tenim en compte el seu impecable any alcista. José María Rodrigúez, analista tècnic de Bolsamania, que ja anticipada forts moviments del mercat després dels comptes, assegura que al mercat l'única cosa que li importa són les projeccions a futur i no el passat.

Els ingressos registrats durant el segon trimestre de 2020 són lleugerament inferiors als del mateix període de l'any anterior, però ha declarat beneficis més alts.

El fabricant d'automòbils de Silicon Valley ja havia informat tres trimestres consecutius de guanys. Aquest quart benefici consecutiu la col·loca a les portes de l'S&P 500.

Els d'Elon Musk són optimistes de cara als pròxims mesos. "Creiem que el progrés que hem fet durant la primera meitat d'enguany ens ha posicionat per a una segona meitat de 2020 d'èxit", expliquen en un comunicat.

Perquè els pròxims mesos siguin igual de reeixits que els anteriors, Tesla s'ha compromès a mantenir intacte el seu objectiu de la divisió d'automòbils. Esperen que, només a la seva factoria de Fremont, puguin assolir una producció anual de fins a 500.000 vehicles.

Cal tenir en compte que les vendes han batut totes les expectatives, fins i tot quan les seves fàbriques han romàs tancades durant mesos.

Noticias relacionadas

contador