trumpcbbiden55

Wall Street reacciona a l'alça i obre la jornada del dimecres en positiu amb les borses dels EUA animades després de la bona dada d'ocupació. I això, malgrat Trump i Biden. Els dos candidats a la Casa Blanca van protagonitzar un vergonyós primer debat que es va resoldre entre insults i interrupcions.

  • 38.239,66
  • -

Així, el Dow Jones avança un 0,6%, l'S&P 500, més d'un 0,5%, i el Nasdaq per sobre del 0,3%.

Trump es va obrir pas a través del debat de 90 minuts, tractant de provocar a Biden, informa Reuters, afirmant que els demòcrates pretenen robar les eleccions presidencials de novembre i negant-se a condemnar als grups de supremacia blanca quan se li va demanar que ho fes.

En matèria empresarial, Disney (-2%) és protagonista després d'anunciar l'acomiadament de 28.000 dels seus treballadors als EUA a causa de la crisi del coronavirus. Aquest reajustament de plantilla afectarà els seus treballadors de creuers, parcs temàtics i botigues minoristes, ha informat la factoria del ratolí animat.

En el front econòmic, aquest dimecres s'ha conegut l'informe d'ocupació elaborada i publicada per la consultora ADP per a tornar a prendre el pols al mercat laboral dels EUA. Segons aquesta consultora, el sector privat americà va crear 749.000 ocupacions el mes passat, per sobre dels 650.000 anticipats pel consens. A més, la dada d'agost s'ha revisat a l'alça fins a 481.000 des de 428.000.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex tanca el mes de setembre amb feblesa i "demanant l'hora". A l'espera del que faci aquest dimecres, es deixa prop d'un 4% en l'acumulat del mes. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat amb signe mixt després de digerir les dades manufactureres de la Xina.

Noticias relacionadas

contador