• L'agència ha dit que donarà tot el recaptat per l'ús d'aquest robot a la Societat Americana per a la Prevenció de la Crueltat contra els Animals

Com beneficiar-se dels tuits de Donald Trump de forma automàtica? Programant un programari informàtic que rastregi el Twitter del president dels Estats Units i busqui els missatges en els quals s'esmenta a alguna empresa, al mateix temps que analitza el biaix (positiu o negatiu) que empra Trump en parlar d'ella. Si el tuit és desfavorable, el robot es posa curt (baixista) en aquesta acció i després envia un missatge a l'agència de publicitat T3, que és qui ha ideat aquest programari.

Segons informa Bloomberg, la idea d'aquest programa va sorgir quan el president de l'agència de T3 va preguntar què es podia fer quan Trump tuiteba sobre una empresa i aquesta començava a caure. Un dels treballadors de l'oficina va proposar llavors dissenyar aquest programari. Cinc dies després, el robot estava en marxa, va apuntar Gaddis.

Una de les oportunitats que va identificar el programa, per exemple, va tenir a veure amb el tuit de Donald Trump del 5 de gener criticant el pla de Toyota per construir una nova planta a Mèxic. Les accions de Toyota van caure un 3,1% arran d'aquestes crítiques.

Gaddis ha dit que donaran els beneficis obtinguts per mitjà d'aquest robot a la Societat Americana per a la Prevenció de la Crueltat contra els Animals, afegeix Bloomberg, encara que s'ha negat a revelar la quantitat que han recaptat fins al moment mitjançant aquesta tècnica. El president de T3 va afegir que la signatura va fer la seva primera donació a les fundació aquest mes després que el robot comencés a funcionar el passat 2 de gener.

Noticias relacionadas

contador