goldman-suspend-ses-travaux-sur-l-ipo-d-une-filiale-de-hna
38.085,80
  • -
  • -

Wall Street registra guanys destacats properes a l'1% després que Morgan Stanley i Goldman Sachs hagin superat les previsions del consens amb els seus resultats del tercer trimestre.

Altres resultats empresarials destacats que es coneixeran aquest dimarts són els de IBM i Netflix, encara que els publicaran després del toc de la campana que assenyala el tancament del mercat.

Per la seva banda, Walmart ha estat notícia per llançar una advertència de beneficis sobre els seus guanys previstos per 2019, llastats en bona part per la seva sortida del mercat brasiler.

A més, Johnson & Johnson, integrant del Dow Jones, ha superat les expectatives del mercat en els seus resultats del tercer trimestre.

"A curt termini, creiem que únicament una positiva temporada de resultats pot fer que les borses occidentals recuperin la seva tendència alcista", assenyalen des de Link Securities.

Al front de les dades macroeconòmiques, la producció industrial de setembre ha repuntat un 0,3%, en línia amb les previsions, mentre l'índex Redbook de vendes al detall ha pujat un 0,1% l'octubre, després d'avançar un 0,4 % el setembre.

ANÀLISI TÈCNICA DEL DOW JONES

El Dow Jones ha d'allunyar de la zona de suport dels 24.900 sencers per no confirmar "una figura d'implicacions baixistes en 'cap i espatlles' amb objectiu de caiguda en el gran suport que presenta en els mínims anuals, els 23.360 punts", explica José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

Segons l'opinió d'aquest expert, el suport clau per Wall Street es troba en els mínims anuals de febrer. "La perforació d'aquests sí que seria, sense cap dubte, un veritable gerro d'aigua freda per al conjunt de les borses mundials", argumenta Rodríguez.

ÀSIA TANCA MIXTA I EUROPA COTITZA EN VERD

El Vell Continent cotitza en verd en quatre dels seus cinc principals índexs (IBEX 35 +1,05%, CAC 40 +0,31%, DAX 30 +0,39%, FTSE 100 -0,32% i PSI 20 +0,32%). En el cas del selectiu espanyol, l'IBEX lluita incansablement per deixar enrere els 9.000 punts.

Al mercat de divises, l'euro cotitza pla respecte al dòlar, als 1,1582.

Les borses asiàtiques han tancat, per la seva banda, en signe mixt. A la Xina continental, el mercat ha perdut els seus guanys de l'inici de la sessió i ha acabat en vermell. Per la seva banda, l'índex Hang Seng de Hong Kong ha tancat amb caigudes del 0,19%, mentre que els compostos de Xangai i Shenzhen ho han fet cedint un 0,15% i un 0,93%, respectivament.

Al Japó, el Nikkei 225 ha tancat amb un avanç tímid del 0,2%, mentre que el Topix ha acabat tancant pla. A Corea del Sud, el Kospi ha tingut la mateixa sort i ha tancat pla sessió. A Austràlia, l’ASX 200 ha tancat amb uns guanys del 0,53% impulsat pel seu sector financer (+0,42%).

Noticias relacionadas

contador