le-logo-de-walmart-est-represente-dans-l-un-de-leurs-magasins-a-monterrey-au-mexique-le-6-mars-2017

Walmart (-1% a la preobertura) ha llançat una advertència de beneficis aquest dimarts de cara a la seva previsió de guanys per 2019. El gegant del detall ha rebaixat les seves previsions de benefici per acció des dels 4,80 dòlars als 4,65 dòlars.

Per la seva banda, el creixement de les vendes de Walmart per al 2020 serà del 3% com a mínim, que serà afectat negativament per la seva sortida del Brasil a més de la reducció de les vendes de tabac en Sam's Club. A escala internacional, la companyia preveu un creixement de les seves vendes d'entorn del 5%.

El gegant nord-americà del detall segueix tractant de competir amb Amazon

"Ens estem adaptant i transformant amb rapidesa per servir millor als nostres clients", apunta Doug McMillon, president i conseller delegat de Walmart. "Estem operant amb disciplina i equilibrant les nostres oportunitats a curt i llarg termini", destaca.

Walmart segueix immersa en un procés d'adaptar-se per competir amb altres gegants del sector com Amazon. Al seu torn, Walmart ha estat notícia aquest dimarts després de formalitzar acords per construir tres parcs eòlics als EUA. En concret, el desenvolupament, la propietat i les operacions aniran a càrrec de la filial 'verd' d'EDP i inclourà un total de 233 megawatts (MW).

Noticias relacionadas

contador