johnson & johnson, alex gorsky

Johnson & Johnson ha superat les expectatives gràcies a l'impuls dels medicaments contra el càncer i la nova línia per a la cura del nadó.

  • 146,14$
  • -0,46%

El benefici per acció de la companyia ha estat de 2,05 dòlars, respecte als 2,03 dòlars del consens d'analistes. Per la seva banda, els ingressos registrats pel grup van ser de 20.300 milions de dòlars, respecte als 20.050 milions que esperava el consens del mercat.

El benefici per acció de la companyia ha estat de 2,05 dòlars

"Va ser un trimestre sòlid als tres segments del nostre negoci", ha afirmat aquest dimarts el director financer del grup, Joe Wolk, en una entrevista per a CNBC.

Durant aquest tercer trimestre de l'any, les vendes mundials de Darzalex, medicament contra el càncer, van arribar als 498 milions de dòlars, respecte als 538.700.000 de dòlars esperats pels analistes.

"La divisió farmacèutica segueix generant nous productes i lideren el creixement de la nostra empresa", assevera Wolk, que, a més, estan produint "un profund canvi transformador al sector". La companyia ha destacat, a més, la reformulació d'alguns dels seus productes.

Noticias relacionadas

contador