estatua nina wall street coronavirus
Benno Schwinghammer/dpa

Wall Street rebota després de la seva forta correcció. El Nasdaq es recupera parcialment de la caiguda del 10% que ha sofert les tres últimes sessions recolzat, entre d'altres valors tecnològics, en Apple i Tesla. Els índexs de la borsa de Nova York cotitzen amb pujades aquest dimecres, d'un 1,3% de mitjana.

  • 38.150,98
  • -

Els d'Elon Musk, que encara no han passat la ITV de l'S&P 500 per fer el salt a aquest selectiu, reboten més d'un 5% després de segellar la seva pitjor jornada de la història (-21% aquest dimarts).

Apple, que va caure un 6% la sessió prèvia, puja avui un 3%. Aquests títols, al costat d'Alphabet (Google), Amazon, Facebook i Microsoft, acabaven de perdre 1 bilió de dòlars de capitalització borsària els tres dies anteriors. Les recents correccions de les tecnològiques fa pensar als analistes si aquest pot ser el principi de la fi del que alguns comparen amb la bombolla de les puntocom.

Des d'Aviva Investor recorden a la CNBC que el dia després del tancament del mercat (com ha estat el dimarts) sol ser molt intens i la volatilitat augmenta. Així ho va mostrar el Cboe, que mesura la volatilitat de les borses i la por dels participants del mercat, i es va disparar per sobre dels 31 punts aquest mateix dimarts.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex cotitza pla, pressionat pels creixents dubtes sobre AstraZeneca i el seu vaccí. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat en vermell, també llastrades per les caigudes de les tecnològiques, que no paren de corregir.

Noticias relacionadas

contador