wall street cartel pixabay portada
Pixabay
38.239,66
  • -
  • -

Wall Street registra un rebot moderat del 0,5% després de les fortes pèrdues registrades per la Borsa de Nova York aquest dilluns, properes al 3% en el cas del Nasdaq i del 2% per al Dow Jones i l'S&P 500.

Les caigudes de Wall Street van estar liderades per Apple, que va caure un 5% després de l’advertiment de beneficis llançat per un dels seus proveïdors de tecnologia per al reconeixement facial dels iPhones. La companyia dirigida per Tim Cook torna a caure aquest dimarts més de l'1% després que Goldman Sachs n’hagi retallat el preu objectiu fins als 209 dòlars des dels 240 dòlars, precisament perquè espera menors vendes del cèlebre dispositiu.

Respecte a la guerra comercial, l'última informació de The Washington Post assenyala que el secretari del Tresor nord-americà, Steven Mnuchin, i el viceprimer ministre xinès, Liu He, han reprès les negociacions comercials, la qual cosa ha estat benvinguda pels inversors.

L'objectiu és preparar el terreny per aconseguir algun tipus d'acord durant la reunió que mantindran Donald Trump i Xi Jinping durant la propera cimera del G-20, que se celebrarà a Buenos Aires a finals de mes.

Al mercat de matèries primeres, el petroli es deixa un 2% després de les pressions de Trump a l'OPEP (Organització de Països Exportadors de Petroli) perquè aquest organisme no retalli la seva producció amb l'objectiu de pujar els preus del cru.

Al mercat de divises, l'euro s'aprecia un 0,45%, fins als 1,1269 dòlars, després de marcar mínims anuals contra el bitllet verd durant la sessió precedent als 1,1216 dòlars. Segons Link Securities, la fortalesa del dòlar també està "darrere de la debilitat de les borses, especialment de la nord-americana, ja que a prop del 40% dels resultats de les companyies que integren l’S&P 500 provenen de l'exterior, de manera que un dòlar fort els penalitza".

Noticias relacionadas

contador