Nikkei
37.628,48
  • -831,60
  • -2,16%

Les places asiàtiques van acabar en la seva majoria amb alces destacades aquest divendres després dels guanys vistes a Wall Street durant la passada sessió després dels sòlids resultats empresarials i les últimes dades econòmiques publicades.

El Nikkei ha pujat un 0,9% mentre que el Topix s'ha revalorat més d'un 1%. Cal destacar que els títols de Sony han pujat més d'un 10% després que l'empresa anunciés una recompra d'accions per valor de 1.890 milions de dòlars i una nova associació amb el seu competidor Microsoft.

A Corea del Sud, el Kospi ha pujat molt lleument mentre que l'ASX 200 d'Austràlia ha sumat un 0,65% amunt. Sense això, les accions de la Xina continental han caigut enmig de les contínues tensions entre Pequín i Washington. El Xangai ha baixat un 2,5%. Finalment, a Hong Kong el Hang Seng ha cedit un 0,77% al tancament.

"Els parquets asiàtics han intentat construir sobre les pujades de dijous aprofitant que la Xina encara no ha anunciat represàlies pel veto dels EUA a Huawei", apunten des d'OCBC Tresor Research. "No obstant això, veiem això com una simple pausa temporal en lloc d'una llum verda per tornar a arriscar invertint-hi", conclou.

Noticias relacionadas

contador