ep un hombre toma la temperatura a una nina en la frontera de joypur donde llegan los trabajadores
Abhisek Saha/Le Pictorium Agency / DPA
38.471,20
  • -761,60
  • -1,94%

Les accions de l'Índia han liderat les pèrdues als parquets de la regió aquest dilluns, per l'increment de casos de la Covid-19, mentre que els valors d'Àsia-Pacífic han cotitzat a la baixa en línies generals.

Tant el Nifty 50 com el BSE Sensex de l'Índia han caigut més d'un 2% cada un durant les operacions de dilluns al matí, al mateix temps que augmentaven els casos al país. Les pèrdues es van produir en un moment en què la situació de la Covid-19 al país continua sent greu, i Reuters ha informat que l'estat de Maharashtra, el més afectat, està estudiant la possibilitat de decretar un bloqueig.

Per la seva banda, les accions de la Xina continental també han caigut, ja que l'índex compost de Xangai ha baixat un 0,81%, mentre que el component de Shenzhen ha baixat un 1,72%. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha caigut un 0,98%.

Al Japó, el Nikkei 225 ha caigut un 0,52%, mentre que l'índex Topix s'ha situat per sota de la línia de flotació. El Kospi de Corea de Sud s'ha desmarcat de la tendència i ha pujat un 0,03%.

Les accions d'Alibaba a Hong Kong han pujat un 8% dilluns, tot i que la companyia ha estat multada amb 18.230 milions de iuans (2.800 milions de dòlars) pels reguladors xinesos com a resultat d'una investigació antimonopoli.

A Austràlia, les accions van caure i l'S&P/ASX 200 ha perdut un 0,45%.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha baixat un 1,19%.

Noticias relacionadas

contador