coronavirus-covid-19-un-passager-porte-un-masque-tandis-qu-il-marche-dans-l-aeroport-international-de-hong-kong-le-7-fevrier-2020
40.369,44
  • 201,37
  • 0,50%

Les accions de la regió Àsia-Pacífic han pujat en gran mesura dimecres, després dels guanys de la nit als Estats Units, durant el qual el Nasdaq Composite, de gran pes tecnològic, ha assolit un màxim històric.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha estat un dels que més ha guanyat, en avançar un 1,46%. El Taiex de Taiwan també ha registrat forts avenços, amb una pujada de l'1,22%.

Les accions de la Xina continental han acabat en positiu, amb el compost de Xangai pujant un 0,46% i el component de Shenzhen guanyant un 1,029%.

Al Japó, el Nikkei 225 ha pujat lleugerament, mentre que l'índex Topix ha cedit un 0,29%.

Les actes de la reunió de política monetària d'abril de el Banc del Japó, publicades dimecres, han mostrat que els membres estaven d'acord amb què les mesures d'estímul, especialment les de les economies avançades, podrien donar lloc a un ritme de recuperació "més ràpid del que s'esperava" per Japó i altres països.

El Kospi de Corea de Sud ha pujat un 0,39%. Per la seva banda, les accions d'Austràlia han baixat, ja que l'S&P/ASX 200 ha caigut un 0,49%.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha cotitzat un 0,73% a l'alça.

Noticias relacionadas

contador