wall street ouvre en baisse 20210505095855

Les tecnològiques tornen a ser el taló d'Aquil·les de Wall Street, que aquest dimecres arrossega més caigudes, especialment el Nasdaq. El bitcoin es desmarca novament com a 'dolent' de la sessió, i cotitza per sota dels 37.000 dòlars per primera vegada en les últimes 14 setmanes.

  • 38.239,66
  • -

La gran correcció de la reina de les criptodivises arrossega, al seu torn, Tesla. Els de Elon Musk es deixen un 2%, una mica menys que Microstrategy, que cau un 5% i Coinbase, que retrocedeix un 3%.

Dins de l'àmbit empresarial, les FAANG també es deixen un 1% de mitjana, i Target rebota amb ganes després de disparar un 23% les seves vendes durant el trimestre.

En matèria macro, la Reserva Federal (Fed) publciará aquest dimecres les actes de la reunió celebrada a l'abril, que posaran una mica de llum a la perspectiva del banc central sobre la inflació.

"Els inversors estaran atents a qualsevol pista sobre les seves accions futures", assenyala Jim Paulsen, de Leuthold Group, a la CNBC. A l'altre costat de l'Atlàntic, l'IBEX cau, encara que menys que la resta d'Europa, i respecta de moment els seus 9.100 punts davant la fortíssima volatilitat que s'ha apoderat de Banc Sabadell aquest dimecres.

Finalment, a Àsia el vermell també s'ha generalitzat, especialment a la Borsa d'Austràlia, també a l'espera de les actes de la Fed.

Noticias relacionadas

contador