coronavirus-covid-19-un-passager-porte-un-masque-tandis-qu-il-marche-dans-l-aeroport-international-de-hong-kong-le-7-fevrier-2020
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Les accions a Àsia-Pacífic han cotitzat amb signe mixt aquest dimarts, mentre que els inversors esperen les declaracions de la candidata a secretària del Tresor del president electe dels Estats Units, Joe Biden, Janet Yellen.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha liderat els guanys entre els principals mercats de la regió, ja que ha pujat un 3,06%, amb les accions d'HSBC que cotitzen a la ciutat pujant un 3,92%, mentre que les Borses i Compensacions d'Hong Kong s'han disparat al voltant d'un 6%.

La líder de Hong Kong, Carrie Lam, va anunciar una ampliació de les mesures de distanciament social a la ciutat després que les infeccions de coronavirus tornessin a arribar als tres dígits, segons Reuters.

El Kospi sud-coreà també ha experimentat forts guanys, amb un augment del 2,36%, ja que les accions del fabricant d'automòbils Hyundai Motor s'han disparat al voltant del 6%.

Al Japó, el Nikkei 225 ha pujat un 1,38% mentre que l'índex Topix ha avançat un 0,57%.

Les accions de la Xina continental, d'altra banda, s'han ressagat: el compost de Xangai ha estat pla mentre que el component de Shenzhen ha baixat un 0,749%.

Les accions a Austràlia han vist guanys, amb l'S&P/ASX 200 pujant un 1,15%.

L'índex més ampli de l'MSCI d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha pujat 1,64%.

Noticias relacionadas

contador