• El preu del petroli cau davant un possible augment de producció de l'OPEP
New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US, America. Photo: George Rex
37.815,92
  • -
  • -

Wall Street registra guanys molt moderats després dels màxims històrics que ha marcat el Nasdaq aquest dimarts. El selectiu tecnològic segueix sent l'autèntic 'motor' de la Borsa de Nova York, es revalora ja un 10% aquest any i cotitza per sobre de 7.600 punts.

Wall Street va tancar amb guanys aquest dilluns impulsat pel bon comportament d'Apple i Amazon. Les dues companyies van marcar també nous rècords i lideren els guanys de la Borsa de Nova York. El fabricant de l'iPhone es revalora un 13% aquest any i el seu valor en borsa és ja de 935.000 milions de dòlars.

El cas d'Amazon és encara més espectacular durant aquest exercici. Els títols de l'empresa de comerç electrònic es disparen un 42% el 2018, xifra que ha elevat el seu valor borsari fins als 796.000 milions de dòlars.

Per la seva banda, Twitter avança un 5% després que confirmés S&P Dow Jones Índexs que la companyia podria ser inclosa a l'índex S&P 500.

Els inversors també estaran atents aquest dimarts al petroli. El preu del cru s'ha capgirat i cotitza amb caigudes després que s'hagi conegut que els EUA han augmentat la seva producció fins als 10,47 milions de barrils diaris. També a les expectatives que hi hagi majors subministraments de l'OPEP. El barril de West Texas, de referència als EUA, cau un 0,74% fins als 64,28 dòlars. D'altra banda, el barril de Brent, de referència a Europa, es deixa un 1,85% fins als 73,9 dòlars.

Al pla macroeconòmic, aquest dimarts, es publicarà l'índex de gerents de compres de serveis (PMI) i també es coneixerà l'ISM serveis.

D'altra banda, continuen les tensions pel conflicte comercial entre els EUA i altres països. Una situació que manté els mercats nerviosos. Cal recordar que aquest divendres, els EUA va implementar els aranzels a l'acer i l'alumini del 25% al ​​Canadà, Europa i Mèxic. La Casa Blanca ha informat que continua tenint relacions fortes amb aquests països.

Noticias relacionadas

contador