ep iphonesapple
APPLE

Cal estar atents a la superació dels 25.086 punts al Dow Jones, cosa que ens faria pensar en un atac als màxims històrics.

Fantàstica figura la que podem veure en Amazon que confirma la superació de la resistència dels 1.638 dòlars, màxims històrics. El valor es fica en pujada lliure oferint un immillorable aspecte tècnic i el més probable és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 1.800 dòlars.

Molt bona figura la realitzada aquest dilluns en Apple que després d'unes setmanes de consolidació lateral aconsegueix superar els màxims històrics que presentava als 190,37 dòlars. El valor es fica en pujada lliure, per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient un atac imminent a la resistència dels 200 dòlars.

Atenció, perquè Ulta Beauty s'acosta a la part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa més d'un mes. Després de superar la mitjana de 200 sessions sembla que podríem estar davant la confirmació d'un canvi de tendència. Per això hauríem d'esperar que confirmés un tancament per sobre dels màxims del passat mes de maig que presenta als 261,40 dòlars.

contador