ep valores del ibex 35 en la bolsa de madrid espana a 10 de noviembre de 2020
Eduardo Parra - Europa Press

L'Ibex segueix en fase de rebot, com la resta de les places europees, encara que ho fa clarament millor aquest dilluns gràcies a l'impuls dels bancs per l'operació anunciada per BBVA.

  • 8.378,10
  • 1,86%

César Nou, analistes de Bolsamanía i responsable de Trader Watch, dubte que el selectiu aconsegueixi superar els 8.000 punts aquest dilluns, nivells que frega a aquestes hores. "Cal anar amb compte perquè s'ha deixat un buit en l'obertura i això pot significar que es freni en aquests nivells", adverteix. Si trenqués aquest nivell, intentaria cobrir el buit baixista de març que té en els 8.375 punts. "Jo crec, no obstant això, que avui no podrà amb els 8.000 i que pot haver-hi una correcció", afegeix Nou.

I per damunt, José María Rodríguez, expert de Bolsamanía, recorda igualment que està aquest nivell "de molt més calat", el buit baixista setmanal de març en els 8.375 punts. Aquest buit es correspon, a més, aproximadament, amb un ajust/reculada del 61,8% de tota la caiguda des dels màxims de principis d'any fins als mínims d'octubre.

"Per descomptat que em puc equivocar, però l'experiència em diu que en molt poques ocasions aquest tipus de 'gaps' es tanquen/anul·len a la primera. El normal és que el buit s'empleni parcialment o total, que després faci una pausa, i que en el següent intent tingui més probabilitat d'èxit. Però és cert que no veig l'Ibex tancant aquest buit. No en el primer intent, per descomptat", adverteix Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador