ep i-d jose ignacio goirigolzarri presidente de bankia y que sera presidente ejecutivo de la nueva
DAVID CAMPOS/BANKIA

CaixaBank i de Bankia preveuen reunir-se aquest divendres per convocar les seves respectives juntes d'accionistes, perquè aquestes puguin donar llum verda al projecte comú de fusió de totes dues entitats, segons van confirmar fonts coneixedores a Europa Press.

  • 1,78€
  • 2,65%
  • 5,11€
  • 1,95%

Les reunions se celebraran després d'haver obtingut l'informe de l'expert independent BDO, requisit indispensable perquè els accionistes tinguin més informació a l'hora de valorar l'operació.

Després de la reunió dels consells, l'ordre del dia de les juntes d'accionistes serà publicat per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Està previst que la junta d'accionistes se celebri a principis del mes de desembre a València, segons ha avançat el diari 'El País'.

El tancament de l'operació, que també requereix del vistiplau del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital i de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), podria tancar-se durant el primer trimestre de 2021.

La combinació de CaixaBank i Bankia donaria lloc a la major entitat per actius d'Espanya, amb un volum de gairebé 665.000 milions d'euros, unes 6.600 sucursals (4.400 l'entitat d'origen català i més de 2.200 l'entitat nacionalitzada) i una plantilla conjunta superior als 51.000 empleats (gairebé 35.600 CaixaBank i uns 16.000 Bankia).

Noticias relacionadas

contador