tencent-music-entertainment-group-a-suivre-a-wall-street
40.168,07
  • -594,66
  • -1,46%

Caigudes en la majoria de les borses d'Àsia-Pacífic aquest divendres, després que l'índex S&P 500 de Wall Street arribés un altre rècord al tancament durant la nit. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha baixat un 0,72% tot i l'estirada del debut de Linklogis, recolzada per Tencent.

Les accions de l'empresa de tecnologia financera han pujat més d'un 9% des del seu preu d'emissió al seu debut al Hang Seng divendres. Les accions del gegant tecnològic xinès Tencent s'han mantingut estables.

Els valors de la Xina continental han caigut, ja que l'índex compost de Xangai ha perdut un 0,74% i el component de Shenzhen ha baixat un 1,097%. Els moviments s'han produït quan les dades oficials publicades divendres han mostrat que la inflació dels consumidors i productors xinesos va augmentar al març en comparació amb l'any anterior.

L'índex de preus al consum de març va pujar un 0,4% respecte a l'any passat, més que les expectatives d'un augment del 0,3% segons una enquesta de Reuters. L'índex de preus a productor de març va augmentar un 4,4% respecte a l'any passat, enfront de les expectatives d'un sondeig de Reuters d'una pujada del 3,5%.

Al Japó, les accions s'han resistit a la tendència general baixista de la regió. El Nikkei 225 ha pujat un 0,62%, mentre que l'índex Topix ha avançart un 0,76%. El Kospi de Corea de Sud ha caigut un 0,18%.

Les accions a Austràlia han caigut, ja que l'S&P/ASX 200 ha baixat un 0,16%.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha perdut un 0,38%.

Noticias relacionadas

contador