ep avionqatar airways
QATAR AIRWAYS

La crisi diplomàtica del Golf Pèrsic ha arribat a la aerolínies. Qatar Airways ha cancel·lat els seus vols a l'Aràbia Saudita i Fly Emirates no volarà a Doha. Una decisió que es produeix després que Egipte, Emirats Àrabs Units, Bahrain i l'Aràbia Saudita van acusar al país veí de "donar suport al terrorisme" i denuncien que des de Doha es finança les activitats de grups com Al-Qaida, l'Estat Islàmic o els Germans Musulmans.

Emirates ha informat en un comunicat que recull Associated Press que els seus vols cap a i des de Doha avui (5 de juny), "funcionaran normalment". No obstant això, des de la companyia recomanen que "els viatgers amb destinació a Doha, que estan embarcant al seu vol des dels aeroports al voltant de la xarxa d’Emirats avui (5 de juny), se'ls aconsellarà que en busquin alternatives".

L'aerolínia dels Emirats confirma en aquest comunicat que a partir del dimarts 6 de juny suspendrà tots els vols a Qatar. "Tots els clients que es reservin als vols d'Emirates des de i cap a Doha rebran opcions alternatives, incloent-hi el reemborsament complet dels bitllets no utilitzats i la nova reserva gratuïta a les destinacions alternatives més properes a Emirates", va dir la companyia. Per la seva banda, Qatar Airways, l'aerolínia estatal de Qatar, ha anunciat a la seva web aquest dilluns que suspèn tots els seus vols a l'Aràbia Saudita.

FLYDUBAI I ETIHAD S'UNEIXEN AL BOICOT

Flydubai ha indicat que els seus vols cap a i des de Doha quedaran suspesos a partir d'aquest dimarts. "Des del dimarts 6 de juny tots els vols de Flydubai entre Dubai i Doha quedaran suspesos", ha informat en un comunicat.

Etihad Airways també ha anunciat la mateixa mesura a partir de dimarts al matí fins a nou avís. L'últim vol des d'Abu Dhabi a Doha partirà a les 2:45 hora local de dimarts, ha indicat el portaveu de l'aerolínia en un correu electrònic. L'aerolínia ha precisat que els vols previstos per aquest dilluns operaran amb normalitat.

Noticias relacionadas

contador