• El 25% restant es posiciona en els seus fons de renda variable espanyola
  • A més, comprarà accions de la companyia Warren Buffett
Warren_Buffett_2

Andbank Espanya ha registrat un fons de fons la cartera del qual estarà formada pels productes tres de les gestores amb filosofia 'value' o valor que estan tenint més èxit en l'actualitat, com són azValor, Bestinver i Magallanes, a més dels vehicles de Cobas AM, la futura signatura de Francisco García Paramés. Així mateix, el fons comprarà accions de Berkshire Hathaway, el braç inversor de Warren Buffett.

Cada vegada més firmes es llancen a posicionar-se en l'estil inversor dels 'value', que tracten d'identificar empreses amb un alt potencial a causa de la qualitat dels seus fonamentals i a estar infravalorades pel mercat. En aquest cas, Andbank Espanya entra de ple amb el llançament d'un fons de fons que estarà compost pels productes d'alguns dels més prestigiosos gestors locals.

En concret, Andbank ha registrat en la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) el producte Gestió Value, que explica inicialment amb un 75% de la cartera posicionada en els fons de renda variable global de azValor, Bestinver, Magallanes i Cobas. El 25% restant estarà format pels fons d'aquestes signatures centrats en la borsa espanyola. A més, també comprarà accions de Berkshire Hathaway, la companyia de la qual és el màxim accionista Warren Buffett, l'inversor més popular sota els paràmetres d'aquesta filosofia.

És a dir, el partícip tindrà exposició a les decisions de Francisco García Paramés, que aquest mes té previst llançar al mercat Cobas Asset Management i que des de novembre gestiona el fons Cobas a través de Inversis; a la gestora dels seus excompanys azValor, el gestor dels quals estavella és Álvaro Guzmán de Lázaro; a la seva anterior signatura, Bestinver, comandada per Beltrán de la Llastra i amb Ricardo Cañete com a gestor de borsa espanyola; i a Magallanes, gestora que va llançar en 2015 Iván Martín després de deixar Santander Asset Management.

El producte estarà disponible per a la venda en la plataforma de fons de Andbank per a qualsevol inversor a la classe 'retail', mentre que la institucional requereix una inversió mínima d'un milió d'euros. La gestió prendrà com a referència la rendibilitat de l'índex MSCI Europe Total Return Net. La comissió de gestió aplicada directament al fons serà del 0,5% de la inversió, encara que el cost per al partícip podrà aconseguir el 2,5% en tenir en compte les comissions pagades com a conseqüència de la inversió en fons de tercers, segons figura en el fullet incorporat en la CNMV. Per dipositaria, el cost màxim serà del 0%. A més, compta amb una comissió de reemborsament del 2% per a participacions amb una antiguitat inferior a l'any.

Noticias relacionadas

contador