tesla publie des resultats superieurs aux attentes

Leo Koguan, el multimilionari que assegura que és el tercer accionista individual més gran d'accions de Tesla, ha demanat a la companyia que anunciï una recompra d'accions per valor de 15.000 milions de dòlars després de les caigudes registrades en borsa per part del fabricant d'automòbils.

  • 147,05$
  • -1,92%

En un tuit dirigit a Martin Viecha, director sènior de relacions amb inversors de Tesla, Koguan ha escrit que la companyia hauria d'anunciar que comprarà 5.000 milions de les seves accions aquest any i 10.000 milions addicionals el proper any.

A més, creu que Tesla hauria d'usar el flux d'efectiu lliure per finançar la recompra i que no hauria d'afectar les reserves d'efectiu existents de 18.000 milions de dòlars.

"Em considerava un fanàtic d'Elon. Diria que és l'única persona a qui realment respecto a la terra", ha arribat a afirmar durant una entrevista amb Forbes a l'octubre Koguan, que des del principi de la pandèmia va apostar per la companyia automobilística, arribant a vendre les seves accions en altres companyies com Baidu, Nvidia, China Mobile o Nio.

Noticias relacionadas

contador