twitter-publie-un-chiffre-d-affaires-trimestriel-superieur-aux-attentes

Twitter (-0,37% a la preobertura) vol posar fi als trols. La popular xarxa social ha anunciat aquest dimarts que el programari de la seva plataforma actuarà amb major prestesa en qualsevol publicació en resposta a una piulada que pugui pertorbar les converses entre usuaris.

  • 53,70$
  • 0,66%

El canvi s'implementarà a partir de la setmana que ve, segons ha informat la xarxa social. D'aquesta manera, la companyia busca un nou enfocament per acabar amb el comportament trol que "distorsiona i resta valor a la conversa pública de Twitter".

L'algoritme de la xarxa social serà capaç d'anticipar els comportaments abusius dels seus usuaris

Per això, en lloc d'eliminar aquests missatges que es considerin pertorbadors de la pau piulera, l'algoritme de la xarxa social farà que apareguin a baix de tot a ulls dels usuaris, tant a la llista de respostes d'una piulada com en els resultats de recerques, especialment en les relacionades amb tendències populars en aquell moment.

Tot serà possible gràcies al 'machine learning' i la revisió dels comportaments humans. D'aquesta manera, Twitter serà capaç de catalogar els patrons de comportament i identificar indicis que poden delatar un trol en potència.

Entre els senyals que poden delatar un trol es troba el fet que una mateixa persona es registri amb diferents comptes alhora, que en cap d'elles tingui el seu correu electrònic confirmat o que constantment publiquin piulades citant usuaris que no els segueixen.

"Aquest es perfila com un dels més grans canvis que hem realitzat", va assegurar el conseller delegat de Twitter, Jack Dorsey. Així mateix, Dorsey assevera que "el nostre principal objectiu és fomentar una conversa més lliure i oberta". Aquesta xarxa social, que ja acull 330 milions d'usuaris a tot el món, no és la primera vegada que té problemes a l'hora de filtrar el contingut abusiu que es publica a la seva plataforma.

Noticias relacionadas

contador