ep thomas cook 20170628183501
THOMAS COOK
0,03£
  • 0,00£
  • 0,00%

Thomas Cook es deixa a prop d'un 4% a la Borsa de Londres. La companyia reacciona així al parquet al seu anunci de tancar 21 establiments i retallar 320 llocs de treball. Les causes? La seva aposta per la transformació digital.

Segons informa Reuters, Thomas Cook pretén així adaptar-se als seus clients que, en paraules de la companyia, opten cada vegada més pel seu servei en línia en detriment dels locals físics.

Thomas Cook ja va haver de suportar un dur 2018 després d'una onada de calor que va assolar el nord d'Europa que li va fer perdre moltes reserves a l'últim minut. Això va portar la companyia a llançar dues advertències de benefici. "Aquest anunci reflecteix els desafiaments de l'aerolínia" ha afirmat Will Waggott, l'encarregat de dirigir l'àrea d'operadors turístics del grup.

Les retallades de locals físics que té previstos la companyia reduiran el seu nombre d'establiments a 566, és a dir, la meitat dels que tenia el 2012. Davant d'això, Waggott assegura que "treballarem perquè Thomas Cook estigui a punt per al futur posant un rigorós focus en els costos dins d'un context competitiu".

De tornada a les advertències de beneficis del grup, l'últim d'ells va ser llançat el passat 27 de novembre. Com a conseqüència, les accions de l'empresa es van desplomar un 22%. A més, l'operadora de viatges es va veure obligada a suspendre el dividend.

Noticias relacionadas

contador