ep pizza telepizza telepizza comida rapida pizzeria

Telepizza es desploma un 8% al Mercat Continu aquest dimarts. La companyia es ressent al parquet dels resultats del seu primer semestre de l'any, durant els quals es va apuntar un 39% menys de beneficis per la seva aliança amb Pizza Hut.

  • 4,70€
  • 0,00%

El benefici de la cadena de menjar ràpid es va reduir fins als 9,4 milions d'euros, segons ha comunicat l'empresa a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La cadena pizzera va justificar el seu benefici semestral pels costos de l'aliança

Descomptant l'impacte dels costos extraordinaris del semestre, el benefici net ajustat de l'empresa va ser de 16,2 milions d'euros, és a dir, un 5% més. Per la seva banda, els ingressos de la companyia fins al juny, van arribar als 181.500.000 d'euros, un 0,8% més.

La mateixa cadena pizzera va afirmar que el seu benefici net semestral es va veure afectat de manera negativa pels 9 milions d'euros que va haver d’assumir per la seva aliança estratègica amb Pizza Hut, que va anunciar el passat mes de maig.

A més, entre gener i juny, la companyia va comptabilitzar unes vendes a la seva xarxa de botigues de 314.900.000 d'euros, xifra que es tradueix en una pujada del 13,9% respecte als 276.500.000 d'euros comptabilitzats durant els mateixos mesos de l'any precedent. A tipus de canvi ajustat, el creixement hauria estat del 15,8%.

KEPLER S'ELEVA LA SEVA APOSTA PER LA PIZZERA

Els analistes de Kepler han elevat la seva recomanació de Telepizza, des de 'reduir' a 'mantenir', a més del seu preu objectiu, des dels 5,20 euros per acció als 5,60 euros (un potencial alcista del 7,7% pel que fa als nivells en què cotitzava el títol).

Kepler assevera que els resultats semestrals de Telepizza van estar en línia amb el que s'esperava i trien "mantenir la seva proposta d'inversió" respecte als títols de la pizzera, tot i que a causa de la "debilitat del preu de l'acció", eleven la seva recomanació.

Noticias relacionadas

contador