telepizza pizza hut acuerdo

Pizza Hut, divisió de Yum! Brands i la major companyia de restaurants de pizza del món amb gairebé 17.000 restaurants a més de 100 països, i Grup Telepizza (+9% al Mercat Continu aquest dimecres), la major companyia no nord-americana de lliurament de pizzes a domicili amb més de 1.600 establiments en més de 20 països, han anunciat aquest dimecres una aliança estratègica i un acord de màster franquícia per accelerar el seu creixement a Amèrica Llatina (excloent-ne Brasil), el Carib, Espanya, Andorra, Portugal i Suïssa.

  • 4,70€
  • 0,00%

Aquest acord dobla la presència de Pizza Hut a les regions que cobreix l'aliança entre els dos grups; situa la companyia com a número 1 de la seva categoria a Amèrica Llatina i el Carib per nombre d'establiments; i consolida la seva posició com la major companyia de restaurants de pizza del món.

L'acord doblarà la presència de Pizza Hut i consolidarà el seu lideratge mundial

Com a resultat de l'acord, Grup Telepizza es converteix en el major màster franquiciat de Pizza Hut del món per nombre d'establiments i en un operador líder mundial de pizza.

"Aquest acord pioner és una fita important al nostre camí per convertir-nos en la marca de pizza més estimada i de major creixement al món, i Grup Telepizza n’és el soci ideal, per la seva capacitat, compromís i capital, per accelerar l'expansió de Pizza Hut en regions d'alt creixement com Amèrica Llatina", va assegurar Milind Pant, president de Pizza Hut International.

"Geogràficament, aquest acord amb Grup Telepizza farà Pizza Hut més accessible, aconseguir més consumidors de mica en mica ajudant d'aquesta manera a complir la nostra missió de facilitar la compra d'una pizza de millor qualitat".

"La nostra aliança amb Pizza Hut compleix amb el pla estratègic de Grup Telepizza de transformar el repartiment de pizza a domicili amb un model enfocat a millorar l'experiència del client a través de les millors capacitats operatives del mercat", assegura Pablo Juantegui, president executiu i CEO de Telepizza.

"L'acord accelera el nostre pla de creixement global i pràcticament duplica la dimensió del nostre negoci i estén el nostre abast internacional a 37 països, que representen més de 500 milions de consumidors potencials. Les aspiracions i capacitats de Grup Telepizza i Pizza Hut són complementàries, i confiem que aquest acord generarà un valor significatiu".

Com a part d'aquesta aliança, Telepizza obrirà fins a 2.550 establiments durant els propers 20 anys dins de les regions cobertes per l'acord entre les dues companyies. Així mateix, a Espanya i Portugal, Grup Telepizza continuarà operant i desenvolupant la seva marca, però també operarà als establiments de Pizza Hut, a més de supervisar els seus franquiciats.

Noticias relacionadas

contador