ep archivo   el nuevo hospital infantil de childrens health ireland en dublin
TELEFÓNICA - Archivo

Telefónica Tech ha estat el proveïdor guanyador del concurs per proporcionar solucions tecnològiques d'infraestructura a Children's Health Ireland (CHI) per al nou hospital infantil digital, que obrirà les portes el 2025.

  • 4,14€
  • 0,34%

En aquest acord de cinc anys, Telefónica Tech UK&I construirà i gestionarà la infraestructura informàtica de l'hospital, i posarà especial èmfasi en la ciberseguretat.

També supervisarà tots els servidors, l'emmagatzematge, la seguretat, els PC, les impressores, les estacions de treball sobre rodes i els ordinadors portàtils del nou hospital. La plataforma també donarà suport a les aplicacions clíniques que s'integraran al nou sistema de registre electrònic de pacients de l'hospital (impulsat per EPIC).

"Estem encantats de treballar amb Telefónica Tech durant els propers cinc anys per crear una infraestructura digital de primera classe a un hospital digital de primera classe. A Children's Health Ireland atenem uns 200.000 pacients l'any. El nou hospital serà un lloc increïble perquè el personal clínic presti aquesta atenció als pacients", ha assenyalat Adrian Rath, director de tecnologia de Children's Health Ireland.

Com ha explicat, "hi haurà un sistema d'inici de sessió únic que millorarà enormement l'accés a la informació per als metges, mentre que un sistema de correu electrònic únic per a tot el personal permetrà una col·laboració fluida entre el nou hospital i els centres d'atenció urgent de CHI a Connolly i Tallaght. Les solucions de seguretat proporcionades per Telefónica Tech permetran a Children's Health Ireland reforçar la seva postura de ciberseguretat davant de possibles ciberatacs, i el que és més important, tot això aportarà una experiència millor i més segura als nens, joves i famílies que utilitzen els nostres serveis".

Per a Ellen Dickson, directora de solucions empresarials de salut de Telefónica Tech UK&I, "el nou hospital infantil està destinat a transformar l'assistència sanitària infantil a Irlanda com a centre d'excel·lència. La infraestructura i els serveis de TI sustentaran els serveis clínics vitals i, per per tant, son fonamentals per a l'èxit de l'hospital. La pràctica sanitària estratègica de Telefónica Tech UK&I compta amb una experiència líder al mercat, gràcies a les habilitats i experiència dels nostres professionals i ha dut a terme amb èxit projectes innovadors i complexos de TI sanitària amb alguns dels consorcis sanitaris més grans del Regne Unit".

Noticias relacionadas

contador