tienda gamestop

Les accions de GameStop baixen un 20% aquest divendres a Wall Street després que la companyia anticipés una caiguda de les vendes al primer trimestre i anunciés que llançarà al mercat un màxim de 45 milions de nous títols, per la qual cosa posa fi, almenys per ara, a les fortes pujades d'aquesta setmana impulsades pel retorn del misteriós inversor Roaring Kitty i de les 'accions meme'.

Sobre el llançament de nous títols, la cadena de videojocs va assegurar en un escrit remès a la Comissió de Borsa i Valors dels Estats Units (SEC, per les sigles en anglès) que vendrà fins a un màxim 45 milions d'accions ordinàries classe A en una oferta adreçada al mercat.

En una comunicació separada, la companyia va presentar els resultats preliminars del primer trimestre, un període per al qual anticipa unes vendes netes en el rang de 872 milions a 892 milions, per sota dels 1.237 milions obtinguts durant el mateix període de l'any anterior.

A més, aquesta previsió se situa per sota de les estimacions de mercat, que apuntaven a unes vendes al primer trimestre del curs a l'entorn dels 1.000 milions.

Mentrestant, la companyia espera tancar el trimestre amb unes pèrdues netes per valor d'entre 27 i 37 milions de dòlars, cosa que suposaria millorar les xifres del primer trimestre de l'any passat, quan la companyia va registrar un resultat negatiu de 50,5 milions de dòlars.

D'aquesta manera, GameStop veu tallada la forta tendència de compra que experimentava aquesta setmana, impulsada pel retorn de les accions meme, un procés que va elevar la cotització dels seus títols des de l'entorn dels 17 dòlars fins a superar els 64 dòlars.

Kathleen Brooks, directora de recerca d'XTB, assenyala que "no hi va haver una raó fonamental per a l'augment de preus a GameStop a principis d'aquesta setmana, i l'índex d'interès a curt termini continua sent alt, cosa que suggereix que els venedors poden ser els que riuen al final".

Noticias relacionadas

contador