ep fondo mch saleconsejotalgovenderparticipacionla empres
TALGO - Archivo
4,40€
  • 0,02€
  • 0,46%

L'empresa estatal de ferrocarrils egípcia ENR ha adjudicat a Talgo un contracte per al subministrament i manteniment de sis trens per un import total proper als 158 milions d'euros, ha informat aquest dilluns el fabricant ferroviari.

Aquests trens, de llarga distància, aniran destinats a prestar servei en la ruta que uneix les ciutats d'Alexandria amb el Caire i Assuan.

En virtut d'aquest contracte, Talgo subministrarà sis unitats compostes per una locomotora dièsel-elèctrica, un cotxe tècnic i 14 cotxes de viatgers. La comanda conté, a més, el manteniment integral dels trens durant almenys vuit anys.

Els nous trens comptaran amb capacitat per a 492 viatgers i operaran a una velocitat màxima comercial de 160 quilòmetres per hora.

Per la seva banda, Talgo va ser notícia el passat 4 de març, dia durant el qual va protagonitzar una caiguda del 10% després de la venda del 9% en mans d’MCH, a 5,61 euros per acció. Un preu que va suposar un descompte del 8% enfront del preu de tancament de la sessió.

"UBS Europe està realitzant per compte d’MCH Iberia Capital Fund III, FCR i MCH Inversions Industrials una col·locació privada entre inversors qualificats d'un paquet d'accions de Talgo representatives d'aproximadament el 9% del seu capital social", va explicar el banc suís.

Noticias relacionadas

contador