cbtalgo6 short
4,40€
  • -0,03€
  • -0,68%

L’operadora ferroviària nacional de Letònia, Pasazieru Vilciens, ha adjudicat a Talgo la fabricació de 32 trens elèctrics per un import aproximat de 225 milions d'euros. Les unitats seran lliurades de manera esglaonada fins al 2023, segons ha comunicat aquest dimecres la companyia espanyola a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Com expliquen, l'adjudicació ha estat aprovada amb data de 21 de novembre i el seu import es podria veure incrementat en funció de l'execució de diverses opcions aplicables sobre aquestes unitats.

Addicionalment, d'acord amb el procés establert després de l'adjudicació tindrà lloc la signatura del contracte que es realitzarà previsiblement durant els primers mesos de 2019. Els trens compten amb places per a 450 passatgers.

El president de Pasazieru Vilciens, Janis Grigulis, ha dit que l'oferta presentada per la companyia espanyola va ser econòmicament la més viable per a la vida útil projectada del tren de 35 anys. El preu del contracte inclou el lliurament dels trens i l'equip necessari per al seu manteniment, les peces de recanvi per als primers cinc anys i la capacitació del personal.

Noticias relacionadas

contador