talgo6801
4,40€
  • 0,02€
  • 0,46%

Talgo puja amb força aquest divendres al Mercat Continu (+6%). La companyia celebra al parquet el seu anunci de dijous, després del tancament del mercat, segons el qual procedirà a la recompra d'accions representatives del 16% del seu capital per a la seva posterior amortització.

Els analistes de Banc Sabadell afirmen que "és una notícia molt positiva en la mesura que és additiva en benefici per acció, a més que per a la cotització actual suposaria un increment del seu preu objectiu de +4,5% per menor base accionarial i, finalment, que incrementaria el palanquejament i no comprometria la solvència en aportar eficiència de balanç, cosa que és al seu torn un 'upside' en valoració ha futur".

Els analistes ho veuen com una "notícia molt positiva" després de ser additiva en benefici per acció (BPA)

Amb tot, el banc recorda que Talgo acumula unes caigudes del 18% respecte a l'IBEX des dels seus màxims d'aquest any. A més, la companyia va anunciar aquest dijous 15 de novembre un benefici de 21,1 milions d'euros fins al setembre, un 50% menys.

La xifra de negoci ha caigut un 21,1%, fins als 236,8 milions, mentre el benefici operatiu (EBITDA) ha baixat un 35,8%, fins als 43.400.000. El marge EBITDA s'ha reduït fins al 20,5% des de l'anterior 23,8%.

Talgo explica aquesta reducció dels seus resultats per "un menor ritme de fabricació en una fase pròxima a un esperat increment de càrrega de treball durant els pròxims mesos de mà dels projectes adjudicats més recentment".

Noticias relacionadas

contador