ep tren avetalgo perla meca-medina
TALGO

La setmana passada els títols de Talgo van confirmar en període setmanal la superació de l’important zona de resistència que presentava als 5,70-5,80 euros. I, a més, amb un important volum.

CAF

  • 31,65€
  • 0,00%
  • 4,42€
  • 0,45%

Des de finals d'octubre els títols de Talgo acumulen una pujada propera al 50%, que es diu aviat. Això ens ha de fer pensar que la pujada ha estat massa ràpida i vertical i, per tant, llevat que ja us estigueu dins, és millor esperar que el títol corregeixi abans de pujar de nou al tren. Encara que el realment important des del punt de vista de l'anàlisi tècnica és que tenim la confirmació de la superació de resistències en el títol, i, a més, en espelmes setmanals. Cosa que sempre dona més fiabilitat al moviment en si.

Així, podem veure com la setmana passada el títol saltava amb claredat i amb un clar increment del volum de negociació sobre l’important resistència dels 5,70-5,80 euros, que són els màxims de 2017 i de 2018. Per tant, l'important i independentment del que passi a curt termini, és que el títol ha deixat enrere importants resistències. Cosa que deixa la porta oberta a què les alces tinguin continuïtat a mitjà termini, amb un primer objectiu de pujada en els màxims de desembre de 2015 als 6,55 euros i per sobre els màxims històrics, als 9,12 euros (maig de 2015).

talgo110219
Gràfic setmanal de Talgo

Noticias relacionadas

contador