ep el presidente de ferrovial rafael del pino y su consejero delegado ignacio madridejos ante la
FERROVIAL

L'agència de qualificació S&P ha confirmat les seves qualificacions 'BBB/A-2' sobre Ferrovial, assignant-li unes perspectives estables. "Reiterem les qualificacions del procés de revisió que vam establir l'11 d'abril de 2019", explica S&P.

  • 28,92€
  • 0,28%

Ferrovial ha confirmat la seva estratègia, centrada en la construcció i la rotació d'actius a la seva cartera d'infraestructures i concessions, explica S&P. L'agència també ressalta que, encara que amb un retard considerable, l'alienació del seu negoci de serveis està en marxa, en particular mitjançant la venda anunciada de Broadspectrum a Ventia, mentre que Ferrovial té ara com a objectiu la venda dels actius restants per a 2021.

"Preveiem que la pandèmia de Covid-19 afectarà els aeroports, les carreteres de peatge i la construcció, però creiem que el balanç ofereix un marge de maniobra material per fer front a les dificultats relacionades amb la malaltia", assenyala S&P. És per això que decideix reiterar les seves qualificacions, amb unes perspectives estables.

"Les perspectives estables reflecteixen la nostra opinió que Ferrovial mantindrà uns fons ajustats de les operacions (FFO) al deute de com a mínim un 45% durant els pròxims 18-24 mesos", explica l'agència.

Noticias relacionadas

contador