ep el presidente ejecutivo de puig marc puig en rueda de prensa de presentacion de resultados 2022
EUROPA PRESS

Puig començarà aquest divendres a cotitzar a la Borsa de Madrid i ho farà a un preu de 24,5 euros per acció, el més alt de la forquilla fixada al fullet. El grup espanyol de bellesa i fragàncies aspira a una valoració de 13.900 milions d'euros.

S'espera que l'operació recapti fins als 2.600 milions d'euros, segons les informacions publicades a Bloomberg i Financial Times, en el que serà la sortida més gran a borsa d'Europa de l'any i la més important d'Espanya des de la d'Aena el 2015.

Dirigida actualment per Marc Puig Guasch, Puig posseeix marques com Rabanne, Carolina Herrera i Jean Paul Gaultier. Després de la sortida a borsa, la família Puig tindrà més del 90% dels drets de vot a través de les seves accions Classe A, que tenen cinc vots cadascuna, enfront d'un per a les accions Classe B, segons mostra el fullet. No obstant això, no tindran més d'un 68% de totes les accions.

El nombre d'accions d'oferta primària serà entre 51.020.408 i 56.818.181 títols de classe B, mentre que l'oferta secundària estarà compresa entre 55.510.204 i 61.818.181 accions.

El capital social de la societat és de 144 milions d'euros i està compost per 475 milions d'accions de classe A de 0,30 euros de valor nominal cadascuna i 25 milions d'accions de classe B de 0,06 euros de valor nominal cada una.

Goldman Sachs Bank Europe i JP Morgan actuen com a 'joint global coordinators' i 'joint bookrunners' de l'oferta. Banc Santander, BofA Securities Europe, BNP Paribas i CaixaBank actuen com a 'joint bookrunners'. BBVA i Banc de Sabadell actuen com a 'co-lead managers'. Linklaters actua com a assessor legal de Puig.

Noticias relacionadas

contador