ep siemens gamesa gana 49 millonessegundo trimestre fiscal un 40 mas y 67 millonessemestre
SIEMENS GAMESA - Archivo
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa construirà 'clau a mà' un parc eòlic de 250 megawatts (MW) a Egipte, on instal·larà 96 aerogeneradors i realitzarà les tasques d'operació i manteniment durant 15 anys.

En concret, el grup instal·larà turbines del seu model SG 2.6-114 en aquest parc eòlic West Bakr, desenvolupat pel promotor Lekela i situat a 30 quilòmetres al nord-oest de Ras al Ghareb, al golf de Suez.

La companyia va indicar que els primers aerogeneradors se subministraran a mitjans de 2020 i que el parc començarà a funcionar el 2021. El projecte produirà més de 1.000 gigawatts hora (GWh) anuals, capaços de subministrar energia a més de 350.000 llars i d'estalviar unes 550.000 tones d'emissions de CO2 l'any.

Tots els treballs civils i gran part de les tasques elèctriques i logístiques del projecte seran realitzades per proveïdors locals. A més, la gran majoria de les torres dels aerogeneradors es produiran a Egipte. En total, el 70% de la construcció del projecte serà realitzat per proveïdors locals, ha assenyalat Siemens Gamesa.

El conseller delegat Onshore del grup, Alfonso Faubel, ha assenyalat que aquest projecte contribuirà a aconseguir "els ambiciosos objectius" de renovables d'Egipte per als propers anys i permetrà a la companyia donar suport al desenvolupament del país, "tant des del punt de vista ambiental com econòmic i social".

El fabricant d'aerogeneradors sumarà aquest parc de West Bakr als vuit projectes que, amb una capacitat de 1.243 MW, ha completat amb èxit a Egipte.

Noticias relacionadas

contador