ep turbinasiemens gamesa10 mw
SIEMENS GAMESA - Archivo
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

A la vista del gràfic diari de Siemens Gamesa podem veure com aquest s'està desplaçant, amb precisió màxima, dins d'un impecable canal alcista des dels mínims d'octubre.

Siemens Gamesa acaba de publicar resultats, cosa que vol dir que per a aquest dimarts cal esperar qualsevol cosa. Normalment, quan anuncia els seus comptes el títol puja/cau amb molta força. Tot és possible durant la sessió d'avui. Dit això i des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, cal destacar el canal alcista pel qual s'està desplaçant el títol des dels mínims d'octubre. Canal la base del qual, per definició suport, passa en aquest moment pels 14,20-14,30 euros. Mentre que la part alta passa en aquest moment pels aprox. 18,30 euros, per definició important resistència.

Amb tot, la resistència més important en aquest moment i cap a la qual sembla voler posar rumb es troba als 17,20-17,50 euros (l'imponent buit baixista de finals de juliol de 2017). L'experiència em diu que gairebé mai es clouen aquest tipus de buits en el seu primer intent. Però per si de cas, cal comentar que al voltant d'aquesta xifra els títols de Siemens Gamesa presenten una fortíssima zona de resistència que dubto molt que se superi a les primeres de canvi.

gamesa300719

Minuts després d'obrir les portes, els títols es deixen més d'un 10% i estan polvoritzant la base del canal alcista. Després el dany és més que evident, en passar a ser ara resistència el buit baixista de la sessió d'aquest dimarts: als 15,52 euros.

gamesa2300719

Noticias relacionadas

contador