ep economia- siemens gamesaadjudica un macropedido de aerogeneradoresdos proyectos eolicosedfeeuu
SIEMENS GAMESA - Archivo
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa ha rebut una comanda condicional per al subministrament de 376 MW al parc eòlic marí Formosa 2, a Taiwan. El contracte, que inclou també les tasques d'operació i manteniment del parc durant 20 anys, està subjecte a la decisió final d'inversió del consorci propietari del parc, format pel fons d'inversió Macquarie Capital i el promotor Swancor Renewable Energy.

El parc eòlic de mar oberta Formosa 2 -situat a la costa de Miaoli, a l'estret de Taiwan, al nord-oest de l'illa- comptarà amb 47 aerogeneradors en mar oberta del model SG 8.0-167 DD. A més, Siemens Gamesa també s'encarregarà dels serveis complets d'operació i manteniment de les turbines durant 20 anys, incloent-hi el subministrament dels components i eines necessaris per garantir la fiabilitat i rendiment òptim del projecte.

La construcció de Formosa 2 començarà el 2020 i estarà situat a prop de Formosa 1, un parc amb 22 aerogeneradors en mar oberta també de Siemens Gamesa i la instal·lació del qual finalitzarà aquest any.

"Estem molt satisfets d'estrènyer la nostra relació amb Swancor i Macquarie a Taiwan, que ja va començar amb Formosa 1, el primer parc en mar oberta del país. Siemens Gamesa aposta per l'èxit d'aquests primers desenvolupaments, que assentaran les bases d'una indústria eòlica marina pròspera i sostenible a Taiwan", ha subratllat Niels Steenberg, director d'SGRE Offshore per a la regió APAC.

Formosa 2 serà un dels primers projectes construïts en el marc del programa de desenvolupament del govern taiwanès, una iniciativa que promou assolir 5,5 GW en mar oberta instal·lats al país per a l'any 2025.

Noticias relacionadas

contador