ep siemens gamesa suministrara 43 aerogeneradoresun parque eolicocanada de 194 mw
SIEMENS GAMESA - Archivo
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa s'ha adjudicat una ordre de comanda ferma per al subministrament de 80 aerogeneradors a Taiwan amb una potència total de 640 MW.

La companyia ha rebut de WPD offshore una ordre de comanda ferma per al subministrament i servei d'un total de 80 aerogeneradors per al projecte eòlic Yunlin, a la costa est de Taiwan, amb una capacitat de generació de 640 MW.

La comanda ferma comporta el subministrament de 80 aerogeneradors model SG 8.0 167 DD en mar oberta i un acord de serveis a llarg termini amb una durada de 15 anys. S'espera que la construcció comenci el 2019 que la instal·lació d'aerogeneradors comenci el 2020.

PENALITZADA PER LA XINA I L'ÍNDIA

La companyia s'ha vist afectada darrerament per la guerra comercial. Aproximadament el 14% dels seus ingressos provenen de la Xina.

De fet, la setmana passada Deutsche Bank retallava les seves previsions sobre la companyia per "l'impacte de l'increment de les tarifes sobre les importacions xineses". Així i tot, el banc alemany reiterava el seu consell de comprar i subratllava l'"atractiu creixement d'ingressos" de l'energètica.

Renta 4 ha elevat el seu consell sobre Siemens Gamesa de mantenir a sobreponderar, i el preu objectiu fins als 16,43 euros des dels 15 euros anteriors. Segons Ángel Pérez, expert en la companyia, és molt bona notícia que hagi obtingut la qualificació 'BBB', grau d'inversió, per part de Fitch.

Com la pròpia companyia ha subratllat, s'han convertit en el primer fabricant global de aerogenadores que compta amb qualificació creditícia per part de les tres grans agències de ràting. Segons Pérez, tal com ho està fent, "és molt probable que Siemens Gamesa es converteixi en líder del mercat".

Noticias relacionadas

contador