ep linea 22la emtmadrid
AYUNTAMIENTO DE MADRID - Archivo

Els residents a Madrid i turistes podran pagar amb targeta als autobusos urbans i la xarxa BiciMad de la ciutat. Santander, a través de la seva companyia Santander Espanya Merchant Services (SEMS), s'ha adjudicat el contracte per aquest servei, que es posarà en marxa aquest mateix any i tindrà una durada de quatre anys.

  • 4,54€
  • 2,86%

Els usuaris dels 2.100 autobusos urbans de l'EMT podran pagar des d'aquest any els seus bitllets amb targeta de crèdit i uns mesos més tard ho podran fer també a la xarxa pública de 2.000 bicicletes amb què compta la ciutat, els pàrquings de rotació, el servei de retirada de vehicles i el telefèric.

Santander ha resultat guanyadora d’aquest concurs públic de l'Ajuntament de Madrid, que estableix un pressupost màxim de licitació d'1,64 milions d'euros per a aquest contracte, el valor estimat del qual és d'uns 2,42 milions d'euros. El contracte té una durada de quatre anys.

El director general de SEMS, Rubén Justel, apunta en un comunicat de Santander que aquest servei s'implantarà més tard en altres llocs d'Espanya. Per al desenvolupament d'aquest projecte, l'entitat compta amb l'assessorament de Mastercard, que ja participa en el projecte del Transport for London (TFL).

Noticias relacionadas

contador