ana-botin-es-presidenta-banco-santander
Banco Santander

Els experts de Citi publiquen aquest dimarts un informe sobre Banc Santander al qual redueixen el preu objectiu de l'entitat fins als 5 euros per acció i retallen també la seva estimació de benefici per acció (BPA) per al període 2018-2020 entre un 2% i un 5%.

  • 4,85€
  • 2,16%

Des de Citi expliquen que aquests canvis, a la seva major part, es deuen a la debilitat de les divises. A més, també destaquen les comissions més febles. A tot això cal sumar, segons precisen aquests analistes, les "incerteses polítiques".

"L'impacte de les divises en el valor en llibres no està cobert. A més, Santander s'enfronta incerteses polítiques en diversos dels països on opera", afegeixen aquests experts.

Els experts de Citi consideren que el seu actual valoració de 5 euros, amb una recomanació de 'neutral', representa "un valor raonable a causa de les incerteses polítiques i macroeconòmiques als mercats emergents".

Font: Citi.

L'informe de Banc Santander de Citi coincideix amb un informe sobre el conjunt dels bancs espanyols publicat també aquest dimarts en què recorda el seu consell de 'comprar' sobre Sabadell i Liberbank i de 'neutral' sobre Bankia, Bankinter, CaixaBank i Unicaja, a més de Santander.

Noticias relacionadas

contador