ryanair releve sa prevision de trafic annuel perte au t1 moins importante que prevu

Ryanair (+2%) puja. L'aerolínia de baix cost ha elevat aquest dijous les seves previsions de passatgers des dels 200 milions fins als 225 per 2026.

Des de la companyia han avançat que el planejat lliurament de 210 avions Boeing 737 Max durant els cinc propers anys li permetrà accelerar la seva recuperació postpandemia.

Això crearà creixement "a mesura que les oportunitats s'obrin als aeroports primaris i secundaris a tot Europa, especialment en aquells on altres aerolínies han fallat o reduït el tamany de les seves flotes", expliquen des de la irlandesa en un comunicat del qual es fa ressò la agència Reuters.

Ryanair ha anunciat, a més, que obrirà 10 noves bases per tot el Vell Continent per omplir el buit deixat per altres aerolínies. La companyia acaba de 'volar' 149 milions de passatgers el 2019, just abans de la pandèmia. Per a l'any fiscal actual, preveu transportar-ne entre 90 i 100 milions.

De cara a març del 2024, Ryanair anticipava noliejar els seus avions amb fins a 200 milions de passatgers, però la crisi del coronavirus va retardar el lliurament dels esmentats 737 MAX allunyant també el seu objectiu fins a 2025 o 2026.

Noticias relacionadas

contador