ep archivo   avion de la compania irlandesa en la pista de un aeropuerto
RYANAIR - Archivo

Ryanair ha anunciat que després de deu mesos de negociacions amb Boeing per adquirir avions MAX10, aquestes han finalitzat sense acord pel preu que sol·licitava la fabricant d'aeronaus.

  • 169,18$
  • -0,76%

"Estem decebuts per no haver pogut arribar a un acord amb Boeing sobre la comanda del MAX10. No obstant això, Boeing té una perspectiva més optimista que nosaltres pel que fa als preus dels avions, i nosaltres tenim un historial rigorós de no pagar preus elevats pels avions", va assegurar el conseller delegat del grup Michael O'Leary.

Ryanair assegura que compta amb una cartera de comandes més que suficient per permetre créixer amb força durant els propers 5 anys amb una flota de Boeing 737, que superarà els 600 avions "i permetrà a Ryanair capitalitzar les extraordinàries oportunitats de creixement que estan sorgint a tot Europa, a mesura que el continent es recupera de la pandèmia de la Covid".

El nou avió MAX10 és similar al que actualment existeix, però permet realitzar vols de major ràdio.

Ryanair rebrà més de 200 avions B737 Gamechanger durant els propers 5 anys, de 2021 a 2025. Amb aquests lliuraments, la flota de la companyia augmentarà a més de 600 avions amb capacitat per transportar més de 200 milions de passatgers a l'any.

Ryanair i Boeing han estat negociant un gran comanda d'avions Boeing MAX10 durant els últims deu mesos. No obstant això, la setmana passada aquestes negociacions han quedat sense efecte a causa de la diferència de preus entre les dues parts.

Noticias relacionadas

contador