ep archivo   aviones de ryanair 20210427132634
RYANAIR - Archivo

Ryanair ha anunciat que ja no acceptarà més targetes d'embarcament proporcionades per Kiwi.com en considerar-les "falses" per no complir amb la normativa europea UE 2015/1998 en la qual s'obliga els passatgers a acabar el tràmit directament amb l'aerolínia perquè aquesta els informi de tots els protocols normatius i de seguretat.

Per tant, a partir d'aquest dimecres, a qualsevol passatger de Ryanair amb una targeta d'embarcament emesa per Kiwi.com se li denegarà l'accés als avions per no haver complert amb els protocols de seguretat i protecció de la companyia durant la facturació.

Des de l'aerolínia consideren que el web de viatges eludeix la normativa europea en emetre les seves pròpies targetes d'embarcament "que no són vàlides" per als seus vols. Els clients que desitgin recuperar una targeta d'embarcament oficial poden fer-ho accedint a la seva reserva a través de Ryanair.com o en l'aplicació de l'aerolínia.

La companyia insta els clients que només reservin directament a la pàgina web o la seva aplicació i evitin comprar a través d'agents de tercers que no tenen autorització per vendre vols de Ryanair ni per emetre targetes d'embarcament.

A més, Ryanair ha aconseguit una ordre judicial a Txèquia per la qual s'exigeix ​​a Kiwi que deixi de substituir les adreces de correu electrònic dels clients per adreces de correu electrònic falses i impedint l'aerolínia a comunicar-se directament amb els seus passatgers.

A principis d'aquest any, Ryanair va implementar el "Segell Verificat", una garantia per als clients que estan reservant directament a la pàgina web de Ryanair.

El director de Màrqueting de Ryanair, Dara Brady, ha assenyalat en un comunicat que els clients que hagin reservat a través de Kiwi.com s'han de posar en contacte amb l'agència per obtenir la referència de la reserva de Ryanair.

Noticias relacionadas

contador