ep presenciarepsolnoruega
REPSOL

Repsol (-3,72%) ha estat un dels pitjors valors de l'IBEX 35 aquest dijous. La petroliera espanyola es ressent al parquet especialment per la seva sensibilitat als preus del cru, que a hores d'ara cauen amb força (-2,2%).

  • 15,01€
  • -0,23%

El barril de Brent, referència a Europa, cau un 1,9% fins als 81,47 dòlars. D'aquesta manera, el petroli està tocant mínims de fa dues setmanes.

La petroliera anticipa uns pitjors marges per mercats com el peruà i veneçolà

La petroliera ha publicat aquest dimecres la previsió de les seves dades de producció, que han registrat una xifra menor a l'esperada pel consens, acompanyada d'uns pitjors marges. La causa: una menor demanda al mercat veneçolà i peruà. Els resultats finals es coneixeran el pròxim 31 d'octubre.

Berenberg reconeix que "les previsions productives per al tercer trimestre són febles, però les perspectives generals continuen sent positives". Per això, manté sense canvis la seva recomanació de 'comprar' i el seu preu objectiu, 20 euros (respecte als 17,08 euros en què cotitza el títol, és a dir, un potencial alcista del 16%).

La companyia d'anàlisi alemanya s'ajusta les seves previsions sobre el benefici per acció de la petroliera (-3% per 2018), amb tot les previsions per a 2019 romanen "sense canvis" i eleva les seves projeccions per al 2020 "lleugerament" perquè assumeixen "uns majors marges de refinament" per a aquest any.

Noticias relacionadas

contador