arcelor portada

Citi creu que els resultats d'Acerinox i ArcelorMittal sí que estaran a l'altura malgrat la Covid-19. L'entitat nord-americana ha publicat un informe sobre les acereries, abans que es confessin davant el mercat, i en què reitera la seva preferència per les dues cotitzades de l'IBEX 35.

  • 24,38€
  • 0,95%

"Mantenim la nostra preferència per ArcelorMittal al sector de l'acer i el carbó, i al mateix temps esperem que Acerinox mantingui la tendència positiva el 2021 impulsada per les sinergies de VDM", argumenta Citi.

Arcelor publicarà els seus comptes el proper 11 de febrer, i Acerinox farà el mateix el 26 del mateix mes. En el cas de la primera, ha estat recentment notícia després de conèixer que Société Générale primer reduïa i després tornava a elevar la seva posició en el valor.

En el cas d'Acerinox, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, assenyalava recentment que el valor "està atacant en aquest moment l'important resistència que presenta en els màxims de febrer de 2020". A més, afegeix que "una mica més amunt té una altra resistència de major calat a la part alta del canal baixista de llarg termini".

Noticias relacionadas

contador