ep renfe tren ave malaga madrid vialia estacion ferrocarril maria zambrano viajeros
EUROPA PRESS/RENFE

Renfe ha posat en marxa per primera vegada una promoció comercial '2x1' en bitllets de trens AVE i Llarga Distància, per la qual donarà un segon bitllet gratuït per cada un que es compri per viatjar entre els pròxims dies 14 i 18 de febrer, el cap de setmana de Sant Valentí, sempre que siguin d'anada i tornada.

La iniciativa s'emmarca en l'estratègia comercial de l'operadora, que l'any que ve haurà d'afrontar l'entrada de competidors, de reforçar les seves rebaixes i descomptes en els serveis que no tenen subvenció pública per tal de guanyar nous viatgers.

Aplica aquesta iniciativa comercial en la venda de bitllets en tots els canals

En concret, la companyia pública realitza aquesta primera promoció '2x1' als bitllets d'anada i tornada d'AVE i Llarga Distància que es comprin durant els propers dies, des d'aquest dijous, 7 de febrer i fins al 18 de febrer, per viatjar durant els quatre dies compresos entre el 14 i 18 d'aquest mes.

L'operadora pública s'aplica aquesta iniciativa comercial en la venda de bitllets a tots els canals, no només a través de la seva pàgina web, sinó també a les taquilles de les estacions, en les agències de viatges i en la venda telefònica.

Noticias relacionadas

contador