ep reig jofre comenacomercialitzar remifentanilcoreasud
REIG JOFRE - Archivo
2,49€
  • -0,02€
  • -0,80%

Reig Jofre va registrar un benefici net de 2,4 milions d'euros durant el primer trimestre d'aquest any, xifra que suposa un increment del 8% respecte al mateix període de l'exercici anterior, segons ha informat aquest dijous la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Entre gener i març d'aquest any, la companyia va assolir una xifra de negocis de 49,3 milions d'euros, enfront dels 46,5 milions d'euros del primer trimestre de l'exercici anterior, amb un creixement del 6%.

A causa de l'entrada en vigor de la nova Norma Internacional d'Informació Financera (NIIF 16), les despeses per arrendaments passen a ser considerats amortitzacions.

Com a conseqüència d'això, les amortitzacions de l'immobilitzat van créixer un 33%. Considerant aquest nou criteri, el resultat brut d'explotació (EBITDA) va arribar als 5,6 milions d'euros, amb un augment del 19% respecte al primer trimestre del 2018. Sense tenir en compte aquest impacte, l'EBITDA ajustat hagués estat de 5 milions d'euros (+6%).

Així mateix, el nivell d'inversions durant el primer trimestre del 2019 va arribar als 5,7 milions d'euros. La companyia ha destacat que l'avanç de la nova planta d'injectables de Barcelona que va suposar més del 60% de la inversió, progressa segons el calendari programat i la seva arrencada està previst per al tercer trimestre del 2020.

El deute net de la companyia augmenta fins als 30,2 milions d'euros des dels 24,5 milions d'euros al tancament de l'exercici, per l'execució del pla d'inversions i l'increment de circulant a causa del creixement dels ingressos.

La junta d'accionistes celebrada el passat 25 d'abril va aprovar el repartiment de dividend sota el format de scrip dividend, via ampliació de capital alliberada, per un import màxim de 3 milions d'euros. La companyia espera finalitzar aquesta distribució de benefici a principis de juny.

Noticias relacionadas

contador