ep reig jofre 20170704112404
Europa Press

Laboratoris Reig Jofre (+3%) ha anunciat aquest dijous l'inici de la cobertura per part de tres nous analistes a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 2,50€
  • 0,40%

"La farmacèutica Reig Jofre anuncia l'inici de cobertura del seu valor RJF mitjançant tres informes d'equity research per tres prestigioses cases d'anàlisi", assenyala la companyia al seu comunicat.

La farmacèutica ha rebut un potencial alcista del 18% per part dels analistes

Els tres analistes que inicien la cobertura del valor són Intermoney Valors SV, Solventis i Bankinter Securities. Intermoney Valors va emetre un research independent (non-sponsored) amb recomanació de comprar i en va establir el preu objectiu de 3,3 €/acció.

Per la seva banda, Solventis va emetre un sponsored research amb un preu objectiu de 3,15 €/acció. Finalment, Bankinter va establir el preu objectiu per acció en 3,30 € durant el seu sponsored research.

Reig Jofre va registrar una marcada caiguda al Continu el passat 14 de juny, després de publicar informació sobre els seus dividends en què proposava fins a quatre alternatives després de l'assignació dels drets als accionistes: canviar els drets per accions noves, percebre efectiu mitjançant la venda de drets a la Societat, percebre efectiu mitjançant la venda dels drets al mercat o combinar totalment o parcialment totes les opcions anteriors.

Finalment, Reig Jofre va aclarir que "en cas d'optar per percebre efectiu mitjançant la venda de drets total o parcial a la Societat, els accionistes han de comunicar la seva decisió a la seva entitat dipositària abans del tancament de mercat del dia 26 de juny. En cas de no donar instruccions al respecte, l'opció presa per defecte serà el bescanvi de drets d'assignació gratuïta per accions noves".

Noticias relacionadas

contador